Disclaimer

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op www.taartjunkie.nl. Wanneer je vaker komt, lees dan vooral even onderstaande door.

Samenwerkingen

Reviews
Op Taartjunkie zullen af en toe reviews verschijnen. Het kan zijn dat dit producten zijn die ik toegestuurd heb gekregen. Wanneer dit het geval is, vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Mijn reviews zijn altijd eerlijk. Indien ik niet enthousiast of tevreden ben over een product, zal ik dit ook aangeven of het artikel niet plaatsen op mijn foodblog.

Producten
Het toesturen van producten voor een review is altijd vrijblijvend, tenzij anders is afgesproken. Wil jij verzekerd zijn dat het product wordt vermeld in een artikel op Taartjunkie? Neem dan contact op met mij via info@taartjunkie.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright

De inhoud van deze website, inclusief de afbeeldingen zijn eigendom van taartjunkie.nl, tenzij anders vermeld. Er mag niets worden gebruikt of gekopieerd zonder toestemming. De foto’s die gebruikt worden op taartjunkie.nl mogen alleen gebruikt worden als er een duidelijke link wordt geplaatst naar taartjunkie.nl en jij hiervoor toestemming hebt gevraagd.

Aan de inhoud van taartjunkie.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is taartjunkie.nl niet aansprakelijk voor direct of indirect schade die het gevolg zijn van het gebruik van taartjunkie.nl of het bakken volgens de recepten die te vinden zijn op deze foodblog.

Er wordt veel liefde, tijd en aandacht gestopt in taartjunkie.nl. Het is desondanks toch mogelijk dat de inhoud van deze foodblog feitelijke onjuistheden en/of achterhaalde feiten bevatten of dat informatie onvolledig is. Kom je iets tegen wat niet klopt of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@taartjunkie.nl.