Victoriabeslag

Dit heerlijke basisrecept kun je voor heel veel dingen gebruiken, als topping voor een dessert of voor de zijkant bekleden van een taart.

Ingrediënten & benodigdheden

  • Foodprocessor

Victoriabeslag

  • 75 gr hazelnoten, grof gehakt (je kan de hazelnoten ook vervangen door amandelschaafsel)
  • 75 gr suiker
  • ½ eiwit

Bereiding

  • Verwarm over op 160 °
  • Hak de hazelnoten in de foodprocessor.
  • Meng de hazelnoten goed samen met de suiker.
  • Voeg hierna het eiwit toe en roer goed door.
  • Verspreid over een bakplaat.
  • Bak in 15 à 25 minuten gaar. Let op! Roer het elke 10 minuten even goed door.
  • Laat het victoriabeslag afkoelen en maal met de foodprocessor tot de gewenste structuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*