My personal life #1

Mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit bakken, alles behalve zelfs, aangezien het puur hobby is voor mij. Daarom ga ik eens in de zoveel tijd ook delen wat er gebeurd wanneer ik niet aan het bakken ben.

Januari & februari 2018

De feestdagen gingen weer voorbij en dat vind ik elk jaar ook weer goed. Ik geniet onwijs van de feestdagen, maar ben ook altijd weer blij met rust en regelmaat wat daarna weer komt. In januari moest ik ook mijn vakantie doorgeven en was de grote vraag, waar willen we dit jaar heen?! Vorig jaar zijn we voor het eerst wezen backpacken. Toen wisten we heel duidelijk dat wij naar Azië wilden en kozen we voor het makkelijkste land, het land waar je als beginnende backpacker goed kon wennen, namelijk Maleisië. We waren na die vakantie dan ook helemaal weg van backpacken. Ik was nogal bang en wilde alles van tevoren boeken, maar gelukkig praatte mijn vriend me om! Alleen de eerste twee nachten waren geboekt en verder niets. En oh, wat heb ik genoten, het niet weten waar we zouden belanden, het voelde als een groot en leuk avontuur. Daarom gaan we dit jaar een stapje verder en wordt de bestemming Peru! De voorpret kan alweer beginnen en dat doen we natuurlijk met een Lonely Planet. We hebben al prachtige dingen gezien, maar tips zijn altijd welkom natuurlijk!

Ook hadden we in januari een leuk feestje, namelijk Hard Bass. Het kan de oplettende volger opgevallen zijn dat er in mijn verhaal van IG geregeld hardstyle muziek aan staat. Het liefste ga ik in de zomer naar festivals, wanneer je heerlijk kan chillen in de zon, dat is toch wel ultiem genieten met vrienden. Echter om de winter door te komen, sla ik een indoor feestje ook niet af.

We gaan nu weer even terug in de vakanties, namelijk wintersport. Ik ben pas weer een paar dagen terug en helaas ditmaal niet zonder kleerscheuren. Echter mocht dat de pret niet drukken. De skivakantie draait voor mij vooral om het skiën, want het après skiën is niet echt aan mij besteed. Dit vind ik leuk voor één of twee avonden, maar daar blijft het ook bij. Ik vind het gezelliger om met zijn alles in het appartement spelletjes te spelen. De uitzichten op wintersport blijven fenomenaal. Ik zeg ook altijd dat ik een stukje van mijn hart verloren ben in de bergen. Helaas ging het dit jaar de eerste dag al mis en ging ik goed op mijn plaat. Het was geen leuk aanzicht en tot op heden heb ik dan ook nog last van mijn schouder, wat mij ook weerhoudt met bakken. Dat vind ik op dit moment nog wel het ergste! Ik heb morgen een echo voor mijn schouder om te controleren of er niets is gescheurd. Zoals nu lijkt is dit niet het geval en kan ik hopelijk snel weer aan de slag in de keuken, want in Oostenrijk heb ik weer genoeg lekker inspiratie opgedaan. Zoals het aardbei en rabarber taartje, die sowieso op de to-do-list staat. Zodra er weer rabarber verkrijgbaar is, ga ik dit proberen te evenaren.

Tot de volgende keer,

Liefs Taartjunkie

 

 

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*